Om oss

Fleming Apotek är ett privatägt apotek beläget i Söderorten Rågsved inom Stockholms kommun. 


Vår ambition är att befrämja hälsa och välbefinnande genom att  erbjuda våra kunder en professionell service, personlig rådgivning och ett lokalt anpassat sortiment. 

Måndag - Fredag
09:00 - 18:00
Lördag - Söndag
Stängt

Kund i fokus

Fleming Apotek jobbar ständigt med att sätta kunden i fokus.  Vi ser till att varje kund får en personlig service baserad på kundens behov och hälsa. 


Våra kunders åsikter grunden till vår utveckling, därför är det viktigt för oss att alltid lyssna på våra kunder och se till att deras önskemål om bl.a. sortiment och service är uppfyllda vid sina besök. 


Ett lokalt apotek för Rågsved

Rågsved är en stadsdel i Södra Stockholm tillhörande Enskede-Årsta-Vantör. Sedan omregleringen av apoteksmarknaden 2009 har Rågsved haft ett lokalt apotek som kompletterade Rågsved centrum genom att försörja Rågsvedsbor med läkemedel och rådgivning rörande läkemedel och hälsofrågor. Vårt mål att se till att återigen försörja Rågsved med receptbelagda-/ och receptfria läkemedel, medicintekniska produkter och apoteksrelaterade handelsvaror. 

THE TEAM

Vår Apotekschef och Läkemedelsansvarig 

Noor har en lång karriär inom Apotek och hälsosjukvård som startades 2011. Han har jobbat både som leg. apotekare sedan 2017 i ett av Sveriges största apotek och rätt så snabbt klättrade han upp i kedjan för att bli bl.a. studenthandledare för farmacistudenter, farmaciansvarig, och apotekschef.  Han har även erfarenheter från forskningsvärlden inom Neurovetenskap & Biokemi vid Uppsala Universitet. 

Noor beskriver sig som en väldigt pratglad person med stora ambitioner inom sitt yrke. Han jobbar ständigt med att erbjuda sina kunder en utmärkt service samt kundanpassad information och rådgivning om läkemedel och behandlingar.

" Om en man vet varför man har fått ett läkemedel och hur det fungerar så blir man mer engagerad till att upprätthålla rätt läkemedelsanvändning". - Noor Hazim